Despre mine

Please enter the Page ID of the Facebook feed you'd like to display. You can do this in either the Custom Facebook Feed plugin settings or in the shortcode itself. For example, [custom-facebook-feed id=YOUR_PAGE_ID_HERE].

Numele meu este Andrei Popa si coordonez proiectul „PROFESORUL DE BANI” – proiect de educatie financiara si antreprenoriat pentru copii, tineri si adulti.

Am initiat proiectul in familie alaturi de baietii mei de 4 si 7 ani deoarece consider educatia financiara o necesitate (nu optiune) pentru dezvoltarea lor personala. In aceeasi masura, consider educatia financiara o necesitate (nu optiune) pentru noua generatie de copii si tineri deoarece schimbarea in bine a societatii trebuie sa aiba la baza cunostinte (cel putin minime) despre bani. Societatea moderna nu isi permite lipsa educatiei financiare, iar cultura financiara trebuie sa fie un proces continuu de invatare atat la nivel individual cat si colectiv.

Am decis sa ma implic in educarea financiara a noii generatii in primul rand prin programe educationale adaptate varstei care sa capteze si sa mentina interesul in discutiile cu si despre bani, sa stimuleze creativitatea si sa ofere o perspectiva “sanatoasa” in relatia cu banii.

Finantele personale reprezinta un domeniu pe care trebuie in primul rand sa-l cunoastem si in al doilea rand sa-l stapanim daca ne dorim independenta financiara conform zicalei “fara grija zilei de maine”. Acesta este motivul pentru care vom pune accent in cadrul proiectului nostru pe dezvoltare personala  bazata pe dezvoltare financiara.

Sunt antreprenor din primii ani de scoala (iar cu acte in regula de peste 20 ani) si din aceasta postura doresc sa transmit informatii (sper) utile, completate de experiente personale, cu scopul principal de a ajuta persoanele aflate la inceputul drumului catre educatie si/sau dezvoltare financiara si/sau antreprenoriat.

Aparitii media din postura de antreprenor

Ma puteti contacta prin intermediul formularului de mai jos

andrei@profesoruldebani.ro


Warning: stristr() expects parameter 1 to be string, array given in /home4/lumana22/profesoruldebani.ro/wp-content/plugins/custom-facebook-feed/inc/CFF_Utils.php on line 505
Please enter the Page ID of the Facebook feed you'd like to display. You can do this in either the Custom Facebook Feed plugin settings or in the shortcode itself. For example, .